Про комбінати

Всю продукцію торгової марки "Щедро" виготовляють три підприємства: Харківський та Львівський жиркомбінати, а також Запорізький оліяжиркомбінат. Основний принцип роботи комбінатів-виробників - постійне удосконалення технологій виробництва для забезпечення високої якості продукції.

 

 

ISO Щедро

На всіх підприємствах, які виготовляють продукцію ТМ "Щедро", запроваджена система менеджменту безпеки продуктів харчування у відповідності до міжнародного стандарту ISO 22000:2005, а також системи менеджменту якості у відповідності з міжнародним стандартом ISO 9001:2008. Сертифікацію проводив міжнародний орган з сертифікації SGS. Це є ще одною гарантією надійності та професійної компетентності наших виробництв.

 

______________________________________________________________

 

Львівський жировий комбінат (ЛЖК)

 

Заснований у 1948 році. ЛЖК сьогодні - модернізований завод, який зберіг багаторічні традиції виробництва. Варто зауважити, що у часи Радянського Союзу майонез, виготовлений на Львівському жиркомбінаті, вважався найкращим у країні. 

 

  

На ЛЖК особлива увага надається якості готової продукції і для її забезпечення була проведена модернізація устаткування підприємства. Але найголовніше - це безцінний досвід робітників та технологів комбінату, навички та знання яких передаються від покоління до покоління нових співробітників підпиємства.

______________________________________________________________

 

Запорізький ожировий комбінат (ЗЖК)

 

Заснований у 1947 році. Його унікальність в тому, що ЗЖК є підприємством з повним циклом виробництва, а сьогодні це рідкість в Україні.

 

 

 

На ЗЖК створено науково-дослідну лабораторію, яка займається постійними дослідженнями фізико-хімічних властивостей продукції, що виробляється. Комбінат оснащено сучасним обладнанням: для рафінації масел та жирів - компанії «DE SMET» (Бельгія), безпосередньо для виготовлення маргарину - «SCHROEDER» (Германія), для фасовки продукції - пакувальна лінія «Danhill».