Попередня новина Наступна новина
Компанія "Щедро" запустила в Італії виробництво органічних спагеті

Компанія "Щедро" запустила в Італії виробництво органічних спагеті

Компанія «Щедро» на початку 2018 року почала виробництво органічних спагеті на потужностях італійської компанії Valdigrano di Flavio Pagani S.R.L. під ТМ «Щедро».

Про це повідомив керівник департаменту маркетингу ТОВ «Щедро» Олександр Конончук в кулуарах 2-го міжнародного конгресу «Органічна Україна 2018», повідомляє «Харчопром України».

«Дотримуючись стратегії розвитку органічних продуктів, в 2018 році ми запустили нову категорію - спагеті з 100% органічно чистих твердих сортів пшениці. Якість продукції «Щедро» підтверджено європейською органічною сертифікацією і гарантовано нашим італійським партнером - компанією Valdigrano di Flavio Pagani S.R.L.», - сказав О. Конончук.

За його словами, вся сировина для виробництва спагеті і виробничі потужності зосереджені на території Італії.

 

Олександр Конончук вказав, що в залежності від націнки торгової мережі пачка органічних спагеті в Україні буде коштувати 27-33 грн.

 

Для довідки: ТОВ «Щедро» виробляє продукцію під ТМ «Щедро». «Щедро» є найбільшим виробником і постачальником маргарину, майонезів, соусів і гірчиці. Вся продукція ТМ «Щедро» виготовляється на двох виробничих майданчиках у Львові та Запоріжжі. Компанія експортує продукцію в 27 країн світу.