Попередня новина Наступна новина
Компанія "Щедро" запустила виробництво спагеті в Італії

Компанія "Щедро" запустила виробництво спагеті в Італії

Українська компанія-виробник соусів «Щедро» на початку 2018 року почала виробляти спагеті з органічних інгредієнтів на потужностях італійської компанії Valdigrano di Flavio Pagani S.R.L. Продукція буде продаватися під торговою маркою "Щедро".


"У 2018 році ми запустили нову категорію - спагеті з 100% органічно чистих твердих сортів пшениці. Якість продукції Щедро підтверджено європейською органічною сертифікацією і гарантовано нашим італійським партнером - компанією Valdigrano di Flavio Pagani", - зазначив керівник департаменту маркетингу компанії Олександр Конончук.


За його словами, вся сировина для виробництва спагеті і виробничі потужності зосереджені на території Італії. А вартість пачки в залежності від націнки торгової мережі в Україні буде коштувати 27-33 грн.


Щедро виробляє продукцію під однойменною торговельною маркою. Працює на масложировому ринку в сегменті маргаринів, майонезів, соусів і гірчиці. Асортимент нараховує більше 200 різновидів продукції. Експортує продукцію в 27 країн світу, зокрема, у Вірменію, Грузію, Узбекистан, Киргизстан, Білорусь, Латвію, Литву, Естонію, Угорщину, Румунію, Ізраїль, Німеччину, Казахстан, Туркменістан та ін.