Попередня новина
ТМ «Щедро» розпочала виробництво органічних спагеті

ТМ «Щедро» розпочала виробництво органічних спагеті

Дніпровська компанія «Щедро» на початку 2018 року почала виробництво органічних спагеті на потужностях італійської компанії Valdigrano di Flavio Pagani SRL під торговою маркою «Щедро».

Про це повідомив керівник департаменту маркетингу компанії Олександр Конончук.

«У 2018 року ми запустили нову категорію — спагеті з 100% органічно чистих твердих сортів пшениці. Якість продукції"Щедро" підтверджено європейською органічною сертифікацією та гарантовано нашим італійським партнером — компанією Valdigrano di Flavio Pagani», — зазначив він.

За його словами, вся сировина для виробництва спагеті і виробничі потужності зосереджені на території Італії.

Керівник департаменту маркетингу зазначив, що залежно від націнки торгової мережі пачка органічних спагеті в Україні буде коштувати 27-33 грн.


Довідка:

Компанія «Щедро» виробляє продукцію під однойменною торговельною маркою. Працює на масложировому ринку в сегменті маргаринів, майонезів, соусів і гірчиці. Асортимент нараховує більш ніж 200 різновидів продукції. Експортує продукцію в 27 країн світу, зокрема, у Вірменію, Грузію, Узбекистан, Киргизстан, Білорусь, Латвію, Литву, Естонію, Угорщину, Румунію, Ізраїль, Німеччину, Казахстан, Туркменістан тощо.