Попередня новина Наступна новина
ТМ «Щедро» презентує нову категорію – італійську пасту з твердих сортів пшениці
28.03.2018

ТМ «Щедро» презентує нову категорію – італійську пасту з твердих сортів пшениці

Портфель ТМ «Щедро» поповнився новою категорією – лінійкою пасти з твердих сортів пшениці італійського виробництва.

Виробництво пасти «Щедро» відбувається на потужностях  італійської компанії Valdigrano di Flavio Pagani SRL.


Лінійка пасти «Щедро» складається з 4 SKU:

- перші в Україні органічні спагеті, якість яких підтверджено європейською органічною сертифікацією «євролист»;

- класичні спагеті;

- пера (penne rigate);

- спіралі (fusilli).


Для виробництва пасти використовуються тільки тверді сорти пшениці, що вирізняються високим вмістом білків – 11,5-12%, клітковини та складних вуглеводів. Тому паста з твердих сортів вважається здоровою і корисною їжею, що допомагає зберегти стрункість.

Особливою перевагою пасти «Щедро» є спеціальна обробка поверхні виробів. Наша продукція єдина на ринку має матову шершаву поверхню, яка дозволяє максимально утримувати соус.

Коротка паста ТМ «Щедро» (пера та спіралі) мають товсті стінки. Особлива структура не дозволяє пасті розварюватися, завжди зберігаючи гарну форму. Крім того, для зручності упаковка виробів має стійке денце – для надійного зберігання на полиці та фіксатор – для повторного закривання упаковки.

Продовжуючи стратегію органічності, паста буде представлена в преміальній матовій плівці.

 

Відкрий для себе по-новому високоякісну, здорову і смачну пасту!