2004 - 2009
- Майонез і маргарин «Щедро» впевнено підкорюють ринок.
- Тріумфальна поява перших кетчупів з цільномеленими спеціями.
- Виробництво першого в Україні майонезу на рідких жовтках.
2010 - 2015
- З’явились перші соуси і гірчиця «Щедро».
- «Щедро» в Європі: першими продукцію спробували Литва і Латвія.
- Створений інноваційний майонез «Провансаль ORGANIC», сертифікований Sic Global LLP.
2016 - 2022
- Поява майонезу «Домашній для дітей» від 3-х років.
- «Щедро» увійшов до «ТОП-50 брендів України», зберігаючи лідерство на ринку твердих маргаринів та майонезів.
- В усіх категоріях з’являється багато новинок, які роблять життя смачнішим!
Далі буде ще…