2004 - 2009
  • Майонез і маргарин «Щедро» впевнено підкорюють ринок.
  • Тріумфальна поява перших кетчупів з цільномеленими спеціями.
  • Виробництво першого в Україні майонезу на рідких жовтках.
2010 - 2015
  • З’явились перші соуси і гірчиця «Щедро».
  • «Щедро» в Європі: першими продукцію спробували Литва і Латвія.
  • Створений інноваційний майонез «Провансаль ORGANIC», сертифікований Sic Global LLP.
2016 - 2020
  • Поява першого та єдиного в Україні майонезу – «Домашній для дітей» від 3-х років.
  • Італійська паста «Щедро» підкорює смаки українців!
  • «Щедро» увійшов до «ТОП-50 брендів України», зберігаючи лідерство на ринку твердих маргаринів та майонезів.
    Далі буде ще…