- SCHEDRO.UA
- ПРО БРЕНД
- ПРО КОМПАНІЮ
- ПРОДУКЦІЯ:
- КОНТАКТИ
«Щедро» — потужний гастробренд з 25-річною історією, який входить до ТОП-20 брендів харчового сектору України за версією Forbes.UA.
«Щедро» – це продукція для кінцевого споживача, підприємств харчової галузі і готельно-ресторанного бізнесу.
Кілька років поспіль ЩЕДРО також входить до ТОП-50 найдорожчих брендів України – завдяки сильній команді і виробництву продукції високої якості.
Продукція «Щедро» виготовляєтся на виробничих майданчиках провідних жиркомбінатів України у Львові та Запоріжжі. Понад 100 позицій в 10 продовольчих категоріях!
Львівський жиркомбінат (ЛЖК) – один із лідерів олійно-жирової галузі України з 1948 року. У фокусі – виробництво майонезів, кетчупів, соусів, замінників молочного жиру, рослинних олій для смаження, маргаринів.
Запорізький масложиркомбінат (ЗЖК) заснований в 1944 році. Нині – це сучасне підприємство з повним циклом переробки сировини, що випускає маргаринову та жирову продукцію.
Продукція «Щедро» експортується у понад 33 країн світу. Це країни ЄС, Близького Сходу, Африки, Америки та Азії. Кількість трансконтинентальних партнерів постійно збільшується. Канада, Франція,Чехія, Хорватія, Нідерланди, Кувейт, Катар — це неповний перелік країн, з якими розпочато тісну взаємодію лише протягом останніх 2-х років.
«Щедро» можна зустріти на всіх світових подіях гастросфери — на SІAL в Парижі, Gulfood — в Дубаї, PLMA’s — у Чикаго і Амстердамі, Anuga — в Кельні та інших. Адже постійний діалог — це те, що рухає міжнародний бізнес.
Запит щодо міжнародної співпраці:
Якість продукції — головний принцип роботи «Щедро».
На виробничих майданчиках компанії впроваджені:
Контроль якості
Продукція компанії проходить комплексний контроль на всіх етапах виробництва — від закупівлі сировини до готового продукту, беруться проби, проводяться дослідження та тестування. Вся продукція відповідає стандартам і нормам чинного законодавства — як України, так і Євросоюзу.
Політика в області якості та безпеки харчових продуктів ТОВ «ЩЕДРО»
Лабораторний контроль
Лабораторія ВП «ЗЖК» ТОВ «Щедро» акредитована відповідно до вимог ДСТУ ISO/IEC 17025:2017 (атестат № 201398 від 17.08.2023р).
Лабораторія ВП «ЛЖК» ТОВ «Щедро» керує вимірами відповідно до вимог ДСТУ ISO 10012:2005 (свідоцтво про відповідність № РЛ 092/19 від 16.12.2019 р).
Контроль умов зберігання
Власна мережа філій і дистриб’юторів забезпечує необхідні умови зберігання і транспортування до торгової точки. Після того, як продукти потрапили на полиці магазинів, торгова команда компанії контролює умови реалізації та терміни придатності.
Сертифікати якості «Щедро»:
Інженери-технологи R&D «Щедро» створюють нові продукти для напрямків В2С, В2В та HoReCa – під потреби українських та іноземних клієнтів. Здійснюється повний цикл – від розробки до впровадження продукту у виробництво. Це постійний пошук технологій, створення нових смакових та функціональних властивостей, дослідження окислювальних процесів та кристалізації жирів і маргаринів, розробка нових методів досліджень сировини та готової продукції тощо.
Унікальні розробки «Щедро»
Центр технологічної підтримки та інновацій R&D надає консультаційну і технологічну підтримку своїм партнерам, ініціює спільні проєкти у харчовій галузі з українськими і іноземними виробниками, проводить науково-практичні семінари.
Співпраця
Допомога в розробці нових продуктів, готові рішення для HoReCa і В2В: +38 (056) 373-03-01; +38 (056) 373-03-07
Річні фінансові та аудиторські звіти, звіти про управління та інші публічні документи ТОВ «Щедро»:
«Провансаль» від ТМ «Щедро» — №1 в Україні
Майонез «Провансаль» Щедро має найбільшу частку серед майонезів під традиційною назвою «Провансаль» на ринку України за показниками: «спонтанне знання, споживання коли-небудь, споживання найчастіше» — згідно з дослідженням ТОВ «Градус Рісеч Плюс» у серпні 2023 р. Респонденти — чоловіки та жінки 18-60 років, споживачі майонезів категорії Провансаль, які мешкають у великих містах України (крім тимчасово окупованих територій та зон бойових дій).
Дане дослідження продемонструвало популярність та надзвичайну впізнаваність майонезу «Провансаль» саме від «Щедро». Деталі — у звіті:
Майонез Провансаль_аналітичний звіт
Рейтинги «Щедро» у ЗМІ